O nama

Firma Wine Merchant Invest Doo je nastala 2008. godine na osnovi vinske kulture u Srbiji sa idejom da se rastućem domaćem tržištu učini dostupnim kvalitetno i brižljivo odnegovano vino koje se gaji, na svim meridianima ovog sveta. Pored same proizvodnje i prerade naša firma se bavi i prodajom kopletne opreme za vinariju (po principu ključ u ruke).

Identitet ove firme je spoj, starog, tradicionalnog načina prerade groždja i najsavremenijom tehnologijom i vrstom proizvodnje vina,  koja se trudi da dodje do poštenog odnosa ka majstorskom duhu ove drevne veštine prerade groždja i najmodernijeg u tehnologiji vina u svetu.

Kroz dijalog sa našim najuglednijim i svetski renomiranim entolozima došli smo do formule za koju verujemo da u sebi nosi odgovor na zahtev današnjih životnih trendova.

Brižljivim praćenjem uzgoja, berbe, svih proces u preradi, odležavanju u bariku te postepenom sazrevanju vrhunske vinske sorte groždja odgajane na teritoriji čitave Srbije a posebno na obroncima oplenačkog vinogorja, dobijena je idealna struktura komponenti koje smo pažljivo iskombinovali Vama na uživanje.
 


Copyright Wine Merchant | Powered by Norma Reclamare 2015.